Mijn ruime ervaring

Mijn eerste ervaring binnen de bouwwereld heb ik opgedaan bij een plaatselijke loodgieter. Daar heb ik veel HWA’s en rioleringwerk gedaan. Naast deze functies was ik ook het ketelbinkie bij de dakwerkzaamheden binnen het bedrijf. Het dakwerk beviel mij zo dat ik er voor gekozen heb mij hierin verder te specialiseren. Dit heb ik gedaan bij een zeer klein dakdekkers bedrijf. Daardoor kreeg ik de mogelijkheid mij te ontwikkelen en al snel stond ik in detail te werken aan de kantstroken, afvoeren, trimwerk en dakkralen.
Zetwerk
Na 3 jaar met veel plezier daar gewerkt te hebben werd ik voorgesteld aan H. Hardeman, waar ik een uitdagende baan kon krijgen als monteur van gevelbeplating. Na 4 jaar montage kreeg ik de mogelijkheid voorman te worden van een ploeg. Bij deze functie kwam de grote verantwoordelijkheid om zelf vanaf tekening te gaan werken. Daarbij zelf beslissingen te nemen en mijn team aan te sturen. Daarnaast als aanspreekpunt te fungeren en advies te geven aan de klanten. In deze periode heb ik al mijn gemaakte projecten met een dikke voldoende afgerond tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers.

Mijn ambitie lag hoger. Daardoor kreeg ik de mogelijkheid uitvoerders taken uit te gaan voeren zoals:

  • Opleveringen
  • Bouwbegeleiding
  • In metingen voor offerte doeleinden
  • Product besprekingen
  • Schades opnemen en deze eventueel repareren
  • Oplever punten oplossen
  • Opsporen van knelpunten waar lekkages of condens vandaan kunnen komen.

Na 14 jaar trouwe dienst wilde ik mijn horizon verbreden. Dit heb ik gedaan door bij een bedrijf te gaan werken wat gespecialiseerd is in een ander soort geveltechniek. En wel aluminium kozijnen en vliesgevels. Hier heb ik de ins en outs geleerd voor de plaatsing hiervan.

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan met diverse hoogwerker systemen, Manitou met draaikrans, mobile vouwkranen en vacuüm zuigers. Ik ben in het bezit van VCA, rijbewijzen B en E

De ervaring die ik in de afgelopen 20 jaar op de bouw heb opgedaan is allemaal perfect met elkaar te combineren dat is dan ook de reden dat ik zeg:

“De ideale bouw partner op uw project”